2020-12-02 07:44:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Apró dolgok miatt nem érdemes összevesznie azokkal az emberekkel, akik fontosak önnek

Napi horoszkóp december 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Kosokra ma rámosolyoghat a szerencse. Extra bevételhez juthat, amire talán nem is számított, vagy a közeljövőben lesz alkalma valami módon többet keresni. Lehetősége lesz arra is, hogy kibéküljön valakivel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Okos taktikával jobb eredményt érhet el a munkahelyén is. Vagy a munkamódszerén, vagy a kollégáival való kapcsolatán kellene változtatnia. Kedvességgel ma többet ér el, mint rámenősséggel, vagy intrikákkal.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Megint más helyett kénytelen dolgozni! A fanyalgás helyet nézze a jó oldalát: van lehetősége a bizonyítására annak, hogy ön többre is hivatott. Akár elő is léptethetik ezért rövidesen.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Teljes lázban tartja a karácsony közeledése, mára is hosszú listával készül. Remek meglepetéseket eszelt ki, és ma be is szerezheti az ajándékokat. A költekezéssel azért vigyázzon, csak addig nyújtózzon, amíg a takarója ér!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Rák jegyébe lép. Jó nap ez a mai arra, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket a feletteseivel. Például olyan alapvető dolog, mint a munkaköri feladatok, vagy a fizetés. Ne hagyja, hogy megrövidítsék!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki a családjából, a rokonságából hirtelen a támogatójává léphet elő. Sokat köszönhetett neki eddig is, de ma akár a pályájában, a karrierjében is a segítségére lehet. Lehet, hogy csak bölcs tanáccsal, de az is, hogy kapcsolatokkal vagy pénzzel...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagy szüksége lesz ma a diplomáciai érzékére. Valaki anyagi értelemben csőbe akarná húzni, de ezt nem szabad hagynia! Viszont arra is szüksége lehet, hogy a jó kapcsolatot meg tudja tartani. Ravasznak kell lennie, hogy ez sikerüljön.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A párjával vívott komoly csatákat most felhasználhatja arra is, hogy a kapcsolatukat alapjaiban megújítsa. Ha nem alakul minden úgy, mint ahogy eltervezte, abban talán ön is hibás, de most képes ennek belátására, így pedig a kapcsolat javulására is van esély.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyi változások, vagy éppen a saját fejlődése miatt úgy érezheti, hogy ideje lenne állást változtatnia, vagy magasabb beosztásba kerülnie. Ezt talán mások is így látják. Keresse a lehetőségeket és a támogatókat!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Új ismeretek birtokába juthat, és még az is felmerülhet önben, hogy komolyabban is foglalkozzon ezekkel a tanulmányokkal. Megismerkedhet valakivel, aki a segítségére lehet ebben. Ha ma volánhoz ül, vezessen óvatosan!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha kapcsolati problémái vannak, akkor hallgasson a megérzéseire, és ne hallgasson mások tanácsaira. Higgye el, hogy ön alaposabban ismeri az összes körülményt, és jobban rálát az egészre, mint a többiek.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyébe lép. Apró dolgok miatt nem érdemes összevesznie azokkal az emberekkel, akik fontosak önnek. Tartson önvizsgálatot, és lássa be, hogy mi az, amiben valóban igazuk lehet, ha önt kritizálják, akkor változtatni is tud a hibáin.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: